Бизнес без знак е знак за липса на бизнес

Или както е в оригинал "A business with no sign is a sign of no business". Приемаме всякакви предложения за българския превод, защото се оказа доста трудно да се получи същата игра на думи. Все едно да преведеш "Гладна мечка хоро не играе" на който и да било език. 

В Братов Реклами гласуваме с две ръце в подкрепа на твърдението, че всяка компания, независимо от размера си заслужава да бъде видяна от възможно най-много клиенти. Големината и вида на рекламата зависи от дейността на фирмата, която представя. Далече сме от мисълта, че малко шивашко ателие ще предпочете внушителните светещи букви като начин за рекламиране на дейността си. Стилна, но все пак дискретна табела би свършила по-добра работа за този тип бизнес. Ако пък искате тотално да промените хоризонта на града си заложете точно на светещите букви, за да може да бъдете забелязани от километри разстояние. 

Едно от нещата, които обичаме във външната реклама е именно нейната разнообразност, гледаме на нея като на изкуство, което служи на бизнеса. Имаме едно твърдение, че нещата трябва да са едновременно красиви и функционални, така се отнасяме и към рекламата - правим я както приятна за окото, така и полезна на собственика си.

Подканваме ви да изиграем една игра - за колко фирми, които нямат никаква реклама се сещате? Малко нали, при всичкото това предлагане на пазара разграничаването става много по-трудно, но пък ние изпитваме удовлетворение в постигането именно на това - пазарен дял, голям брой клиенти и ясно изразена брандова идентичност. 

08/08/2012

Коментари